Afbouwen antidepressiva lukt niet? Meld je hier!

‘Vereniging het Verschil’ voor de Depressie Vereniging

23 november 2017

Maandagavond hielden Wieneke Wolthuis, Nathalie Kelderman en Tim Noortman een pitch bij Vereniging Het Verschil (VHV). We waren samen met het Nationaal Ouderenfonds en Stichting Hulphond tot de top drie van goede doelen gekozen. In onze pitch kozen we voor een combinatie van urgentie (800.000 mensen per jaar depressief) en ons persoonlijke verhaal om het belang van het bespreekbaar maken van depressie duidelijk te maken.
Zenuwen gierden door ons keel, maar….we hebben gewonnen!!!
Dat betekent dat de komende 2 jaar de leden van Vereniging Het Verschil (VHV) allerlei evenementen gaan organiseren om daarbij geld op te halen voor de supportgroepen van De Depressie Vereniging. We zijn superblij, trots en dankbaar!