Afbouwen antidepressiva lukt niet? Meld je hier!

Vacature: Junior onderzoeker, Nijmegen, Afdeling Research

27 november 2017

Gedreven onderzoeker met affiniteit voor psychiatrie/depressie met goede coördinerende en communicatieve vaardigheden.

Waar ga je werken?

Pro Persona is deskundig in het behandelen van hulpvragen op het gebied van geestelijke gezondheid en forensische zorg. Wij behandelen cliënten van alle leeftijden. Dit doen we met ruim 3000 professionals zoveel mogelijk thuis, ambulant en in deeltijd. Als het niet anders kan, nemen we cliënten op in een van onze klinieken. De behandeling is altijd zo licht als mogelijk en zo zwaar als noodzakelijk.

Ons doel is om met een breed aanbod van behandelingen cliënten te helpen beter te worden of zich beter te voelen. Hierbij helpen we hen om zelf keuzes te maken die de kwaliteit van hun leven verbeteren. In de forensische zorg geldt de extra doelstelling een bijdrage te leveren aan een veilige(r) samenleving.

Pro Persona streeft naar het leveren van excellente zorg door:

• evidence-based en methodisch te werken;
  • behandeleffect en cliënttevredenheid continu te meten en hiervan te blijven leren.

De pijlers van onze organisatie zijn:

• kwaliteit van hulpverleners, ondersteuners en management;
  • een open en actiegerichte cultuur;
  • focus op de lange termijn en continue verbetering en vernieuwing.

Kortom: we zijn ambitieuzer dan ooit! Wil jij ook graag een actieve bijdrage leveren aan onze ambities? Aarzel dan niet en solliciteer!

De afdeling

Je bent werkzaam binnen Pro Persona Research, in nauwe samenwerking met de Depressievereniging.

Wat ga je doen?

• Het ontwerpen van de module op basis van literatuur en kwalitatief en kwantitatief onderzoek;
  • Het uitzetten en evalueren van de module in de praktijk;
  • De deelname en het inplannen van respondenten afstemmen met behandelaren, ondersteunend personeel, de Depressie  Vereniging en onderzoekers;
  • Het begeleiden van de deelnemers tijdens het onderzoek, o.a. bij het afnemen van vragenlijsten;
  • Participeren in samenwerkingsverbanden en overlegstructuren;
  • Verwerken en analyseren van de data.

Wat vragen wij van jou?

• je hebt een opleiding in de sociale wetenschappen (specifiek psychologie) of medische richting;
  • je hebt kennis van en affiniteit met de psychiatrie en met onderzoek;
  • je hebt ervaring in het opzetten, uitvoeren en coördineren van (wetenschappelijk) onderzoek;
  • je hebt ervaring met verzameling en analyse van onderzoeksdata;
  • je hebt bij voorkeur kennis van en/of ervaring met het cliëntenperspectief als gebruiker van GGz: Omdat dit project zich direct richt op ervaringsdeskundigheid zoeken we een kandidaat met persoonlijke ervaring met depressie, bij voorkeur door eigen ervaring ofwel bijvoorbeeld door ervaring in de directe omgeving.
  • je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;
  • doorzettingsvermogen, ordelijkheid en systematisch werken zijn nodig voor het verkrijgen van medewerking aan onderzoeken, het verzamelen van gegevens en informatie en het verwerken daarvan.

Aantal jaren werkervaring: 0 – 3 jaar

Opleidingsniveau: WO

Beroepsregistratie:

Wij bieden

Wij bieden een dienstverband voor bepaalde tijd van zo spoedig mogelijk tot 1 juni 2020.
FWG functiegroep 55 (€2309,00 – €3735,00)
Werkdagen in overleg.
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform geldende CAO GGZ, mogelijkheden voor bijscholing en regelingen voor fiets, sportabonnement en pc-privé.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met dr. Janna Vrijsen, j.vrijsen@psy.umcn.nl.

Procedure

De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties zullen tegelijkertijd in behandeling worden genomen.

Je solliciteert via de website van Pro Persona, via deze link: https://www.werkenbijpropersona.nl/Vacatures/Actuele%20vacatures/#loaded (de button waarmee je kunt solliciteren staat onderaan de pagina).

Uiterste reactiedatum: 10 december 2017

Data waarop de selectiegesprekken plaatsvinden

vrijdagochtend 15 december a.s.