Depressie Connect: dé digitale community om anoniem ervaringen te delen aanmelden/inloggen

Concert Raoul Michel

5 april 2019

Concert Raoul MichelDe Nederlandse singer-songwriter Raoul Michel treedt vrijdagavond 5 april op in de Zocherlounge in Bloemendaal tijdens de RCBC HomeSessions. Voor Raoul Michel (1987) is muziek de fundering waar hij altijd op kan bouwen. De zanger-gitarist en songwriter uit Haarlem had een bewogen jeugd waarin muziek het enige houvast was. De rol die muziek al van jongs af aan speelt in zijn leven, zorgt voor een enorme drive om als muzikant te slagen. Eerst op het conservatorium, later als gitarist bij onder andere Candy Dulfer, Waylon, Boris en Jennie Lena. Met de EP Welkom in de wereld debuteert hij als soloartiest. Geïnspireerd door onder meer Damien Rice en Maarten van Roozendaal staat de zeggingskracht voorop in liedjes over niet krijgen wat je wilt, voor harde feiten komen te staan en genieten van het moment, omdat je nooit weet of het ooit nog terug komt.

De volledige opbrengst van het concert gaat naar de Depressie Vereniging.

www.raoulmichel.com

Datum: vrijdag 5 april
Tijdstip: 20.00
Locatie: Zocherlounge – Zocherlaan 1 | 2061 DK Bloemendaal
Kaarten: €20,- per persoon, inclusief welkomstdrankje en hapjes, verkrijgbaar via deze link.