Afbouwen antidepressiva lukt niet? Meld je hier!

Gratis naar theatervoorstelling ‘Out of the Blues’

7 juni 2018

Donderdag 7 juni speelt theatergezelschap BINT de succesvolle voorstelling ‘Out of the Blues’ in Beuningen. Ze spelen daar op uitnodiging van de Yarden Vereniging die de voorstelling belangeloos aanbiedt om het onderwerp depressie bespreekbaar te maken. Dat betekent dat iedereen gratis kan komen kijken naar onze voorstelling. De leden van de Depressie Vereniging zijn van harte uitgenodigd om te komen kijken.

Nathalie Kelderman zei eerder over de voorstelling: “Out of the Blues is een stuk dat vrij luchtig begint, maar langzaamaan tot de diepste essentie van een depressie doordringt en onder je huid kruipt. De kwaliteit van de teksten, het authentieke spel en de inzet van ‘een poppenhuis’ maken het tot een bijzonder geslaagd geheel. Mooi, ingetogen. Klein en groots tegelijk.”

Meer info op de website van BINT of bekijk hieronder de trailer.