Depressie Connect: dé digitale community om anoniem ervaringen te delen aanmelden/inloggen

Lancering podcast: Praten Over Depressie

13 september 2019

Podcast Praten over DepressieIn Pakhuis de Zwijger in Amsterdam presenteren dramaturg Maarten Bos en Anneleen van der Kolk op vrijdagavond 13 september hun podcast Praten over Depressie. Tijdens de lancering leer je de makers kennen en nemen zij je mee in het bijzondere maakproces van deze podcast. De bedenkers, Maarten en Anneleen, vertellen over hun motivaties, de gesprekken die ze hebben gevoerd en wat die tot nu toe hebben opgeleverd. Daarbij hoor je als eerste een aantal spannende, grappige en interessante fragmenten. Als producer heeft Viktor van Woudenberg alle gesprekken stiekem meegeluisterd, tijdens deze avond deelt hij zijn perspectief en nu stelt hij een keer de vragen. Ook ben je getuige van een live-podcast opname. Maarten en Anneleen interviewen transcultureel psychiater Glenn Helberg over depressie en welke culturele factoren daarbij een rol spelen.

Datum: 13 september
Tijdstip: 20.00 – 21.30