Afbouwen antidepressiva lukt niet? Meld je hier!
Steun ons
X

Last man standing: doe je mee met MIND?

23 juni 2018

Last Man Standing is een uniek evenement op 23 juni waarbij je, samen met 249 anderen, op een paal staat in het Markermeer. Het is de bedoeling dat je zo lang mogelijk op jouw paal blijft staan. De laatste die overblijft is de Last (Wo)Man Standing. Het startschot klinkt om 12.00 uur en duurt tot uiterlijk 18.00 uur. 

Waar doe je het voor?

Het doel? Met elkaar een zo hoog mogelijk bedrag ophalen voor de MIND Young Academy: een scholenproject om psychische problemen bespreekbaar te maken in de klas. Lees hier meer over de MIND Young Academy.

Je strijdt niet alleen voor dit belangrijke doel, het wordt ook een bijzondere uitdaging die je niet snel zal vergeten! Samen met 249 anderen sta je op een paal, luister je naar muziek en word je aangemoedigd door je familie, vrienden en alle mensen aan de kant. Ook is er een klein festival op de kade met o.a. tipi-tentjes, foodtrucks en muziek. 

Hoeveel kost het?

Het inschrijfgeld is € 35,- per persoon. Dit bedrag is inclusief entree op het terrein, je eigen paal, een drankje, je eigen actiepagina en promotiemateriaal. Er zijn 250 palen beschikbaar, dus schrijf je vandaag nog in. Dit kan natuurlijk ook met z’n tweeën of met een heel team.

Meedoen

Kijk hier voor meer informatie en aanmelden.

Lees en deel ervaringen

Persoonlijke verhalen
delen met lotgenoten

Mind Blue

Antidepressiva,
wat vinden anderen?

Mijn Medicijn

GGZ-organisaties:
deel jouw ervaring over hulpverleners

Zorgkaart Nederland
Steun ons
X
© Depressievereniging| Privacyverklaring|Disclaimer|Cookies|Sitemap| Site by Hellopixels + Miller Digital