Afbouwen antidepressiva lukt niet? Meld je hier!

Schrijfworkshop voor naasten

23 februari 2019

Naasten in Kracht organiseert in samenwerking met PGO Support op zaterdag 23 februari een schrijfworkshop voor partners, kinderen, ouders, broers, zussen en goede vrienden van mensen met een psychische kwetsbaarheid. In de workshop ga je aan de hand van een aantal centrale vragen aan de slag met het schrijven van een kort ervaringsverhaal. Ook leer je tips uit je ervaringen te halen. De trainers bieden je hierbij praktische handvatten en ondersteunen je stap voor stap. Zo zet je jezelf centraal en geef je je ervaring een plek. Deze workshop, speciaal voor naasten van mensen met een psychische kwetsbaarheid, helpt daarbij. Monique Engelbertink  van Ervaringsverhalen en Sandra Frölich van Schrijfkompas verzorgen de training.

Datum: zaterdag 23 februari
Tijdstip: 13:00-17:00
Locatie: PGO Support, Daltonlaan 600 Utrecht
Kosten: €50,- (indien je bereid bent om je ervaring te delen op Naasten in Kracht ontvang je €25,- retour)
Aanmelden: mail naar Marloes Martens via m.martens@rescon.nl of bel 023-5310015

Meer informatie over de schrijfworkshop lees je hier.

Naasten in Kracht is een samenwerkingsgproject waar ook de Depressie Vereniging bij betrokken is.