Depressie Connect: dé digitale community om anoniem ervaringen te delen aanmelden/inloggen

Training De Kracht van Depressie

11 mei 2019

Training Leer je depressie kennen‘We hebben meer inzicht gekregen in onze depressie’
‘Ik kan nu de depressie accepteren als iets dat bij mij hoort’
‘Ik hoef niet meer te vechten tegen de depressie’
‘Er is meer rust in mij gekomen’

De reacties op de eerste editie van de vierdaagse training Leer je depressie kennen van Peter Oostelbos waren zeer positief. In mei start daarom een nieuwe reeks van vier trainingsdagen. Ook in de nieuwe reeks ga je jouw depressie onderzoeken. De training is gebaseerd op het boek De kracht van depressie van Peter Oostelbos. Vragen als ‘wat ligt er ten grondslag aan mijn depressie’, ‘hoe moet ik mijn depressie zien’, ‘hoe verhoud ik me tot mijn depressie’ en ‘wat kan ik leren van mijn depressie’ vormen een rode draad. Inzichten die je tijdens het onderzoek opdoet, kunnen leiden tot begrijpen. Begrijpen kan leiden tot begrip. Begrip en acceptatie liggen dicht bij elkaar. Begrip kan zorgen voor opluchting, er vallen stukjes van een tot nu toe onbegrepen puzzel op zijn plek. Waar vechten tegen, de ene kant van de medaille is, is acceptatie de andere kant van dezelfde medaille.

Praktische info

Datum: 4 trainingsdagen, 11 en 25 mei, 8 en 29 juni 2019.
Tijdstip: 09:00-15:00
Locatie: Arnhem
Kosten: €325,- (inclusief btw, lunch en het boek De kracht van depressie). Leden van de Depressie Vereniging krijgen €35,- korting.

Meer informatie over de training Leer je depressie kennen en aanmelden kan hier.