Afbouwen antidepressiva lukt niet? Meld je hier!

Training Leer je depressie kennen

9 februari 2019

In de vierdaagTraining Leer je depressie kennense training Leer je depressie kennen in februari en maart ga je jouw depressie onderzoeken. De training is gebaseerd op het boek De kracht van depressie van Peter Oostelbos. Vragen als ‘wat ligt er ten grondslag aan mijn depressie’, ‘hoe moet ik mijn depressie zien’, ‘hoe verhoud ik me tot mijn depressie’ en ‘wat kan ik leren van mijn depressie’ vormen een rode draad. Inzichten die je tijdens het onderzoek opdoet, kunnen leiden tot begrijpen. Begrijpen kan leiden tot begrip. Begrip en acceptatie liggen dicht bij elkaar. Begrip kan zorgen voor opluchting, er vallen stukjes van een tot nu toe onbegrepen puzzel op zijn plek. Waar vechten tegen, de ene kant van de medaille is, is acceptatie de andere kant van dezelfde medaille.

Praktische info

Datum: 4 trainingsdagen, start zaterdag 9 februari, 23 februari, 9 maart, 30 maart.
Tijdstip: 09:00-15:00
Locatie: Arnhem
Kosten: €325,- (inclusief btw, lunch en het boek De kracht van depressie). Leden van de Depressie Vereniging krijgen €35,- korting.

Meer informatie over de training Leer je depressie kennen en aanmelden kan hier.