Depressie Connect: dé digitale community om anoniem ervaringen te delen inloggen community

Depressie Vereniging zoekt nieuwe directeur

8 februari 2020

Om een nog grotere bijdrage te kunnen leveren als dé patiëntenvereniging van én voor mensen met een depressie en hun naasten, wil de Depressie Vereniging de komende jaren stevig doorgroeien.

Dit vraagt stabiele inkomsten en een professioneel bureau. Wij zoeken een nieuwe directeur die leiding geeft aan dit ontwikkelingsproces, maar tevens de handen uit de mouwen steekt op ons kleine bureau, aandacht heeft voor al onze vrijwilligers en de vereniging daarnaast op allerlei wijzen vertegenwoordigt in de buitenwereld.

Na het vertrek van onze vorige directeur medio vorig jaar wordt de functie op dit moment op ad interim-basis ingevuld.

Kijk hier voor meer informatie en voor een uitgebreide beschrijving van de functie.