Depressie Connect: dé digitale community om anoniem ervaringen te delen aanmelden/inloggen

Robert Schoevers en Henriette Hoving beantwoorden vragen in livestream (a.s. maandag)

20 maart 2020

Voor wie het beeldscherm nog niet zat is: MIND heeft samen met de stichting Out of the box tv op werkdagen van 11 tot 16 uur een livestream via Facebook en via YouTube waarin ervaringen worden uitgewisseld en dagelijks op werkdagen om 12 en om 14 uur een deskundige aan het woord komt.

Vrijdag 20 maart om 13.10 uur is dat prof. Kupka, deskundige op het gebied van bipolariteit en e-health; maandag 23 maart om 14 uur komt prof. Robert Schoevers, bij velen van onze leden bekend als psychiater en wetenschapper (NESDA-studie). Hij gaat graag in op vragen van mensen met depressie. Als je die naar info@depressievereniging.nl stuurt, zal hij maandag op zoveel mogelijk vragen ingaan. Afhankelijk van het aantal vragen, ga ik ervan uit dat deze mogelijkheid tot maandag ca. 11 uur zal bestaan.

(Corona)