Depressie Connect: dé digitale community om anoniem ervaringen te delen aanmelden/inloggen
Steun ons
X

Bestuur Depressie Vereniging

 

Wouter Dekker, voorzitter

Sinds eind 2019 heb ik de rol van voorzitter op mij genomen. Hoewel geen ervaringsdeskundige ken ik depressie wel van zeer nabij. Mede daarom lever ik graag mijn bijdrage aan de verdere groei en ontwikkeling van de Depressie Vereniging. Mijn kennis en ervaring als organisatieadviseur (op het gebied van samenwerking en veranderen) komen daarbij goed van pas.

Secretaris (vacant)

Ben jij een verbinder die tegelijkertijd blij wordt van structureren en ordenen? Iemand die weet dat een goed voorbereide vergadering half zo lang kan zijn? Die mensen erop aan durft te spreken als ze iets op zich hebben genomen? En heb je een aantoonbare link met de doelgroep van de Depressie Vereniging? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe secretaris. Lees hier meer.

Stefan Pool, penningmeester

Stefan Pool is tot mei 2020 de penningmeester van de Depressie Vereniging. Hij is salesmanager, heeft een gezin en zet zich in zijn vrije tijd in voor de Depressie Vereniging.

Bart Groeneweg, bestuurslid

Bart Groeneweg is opgeleid als klinisch pedagoog in Utrecht en gepromoveerd op onderzoek naar drugverslaafde ouders en hun kinderen. Zijn werkervaring ligt in de jeugdzorg en de gehandicaptenzorg en meer dan 20 jaar in de functie van bestuurder. Daarnaast is hij altijd actief geweest in diverse brancheorganisaties. Binnen het bestuur van de Depressie Vereniging heeft Bart de portefeuille wetenschappelijk onderzoek, wat goed aansluit bij zijn ervaring en kennis.

Nicoline Lous, bestuurslid

Nicoline Lous is in mei 2019 gestart als bestuurslid nadat zij via het onderzoek De Kracht van Depressie betrokken raakte bij de Depressie Vereniging. Als bestuurslid richt zij zich op de portefeuille wetenschappelijk onderzoek, wat goed aansluit bij haar werk als referent bij Mind. Nicoline is sinds 2016 actief binnen het referentenpanel van Mind, dat bestaat uit cliënten en naasten die ervaring hebben met de aandoeningen of thema’s die aan bod komen in het ggz-onderzoek. Het panel beoordeelt of cliënten en naasten voldoende worden betrokken bij de uitvoering van het onderzoek.

Lees en deel ervaringen

Persoonlijke verhalen
delen met lotgenoten

Mind Blue

Antidepressiva,
wat vinden anderen?

Mijn Medicijn

GGZ-organisaties:
deel jouw ervaring over hulpverleners

Zorgkaart Nederland
Steun ons
X

© Depressievereniging| Privacyverklaring|Disclaimer|Cookies|Sitemap| Site by Hellopixels + Miller Digital