Depressie Connect: dé digitale community om anoniem ervaringen te delen aanmelden/inloggen

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Ervaringsverhalen met het thema ‘naasten’.

Wortelsoep

Haar moeder raakt in een depressie. Zoals zij verzorgd werd toen ze klein was, verzorgt de dochter haar moeder.
        Lees haar hele verhaal

Ik zie haar in een putje verdwijnen

Teun (62) is veertig jaar getrouwd met Anneke. Twaalf jaar geleden raakte zij in een diepe depressie. ‘Ik klamp me vast aan de goede dagen.’
        Lees zijn hele verhaal – AD zaterdag 8 december 2014

Mijn moeder is depressief

De dochter vertelt over haar moeder die al tien jaar depressief is. Haar moeder gaat voor alles! Toch moet ze zich van haar gaan losmaken.
        Lees haar hele verhaal

Lees meer ervaringsverhalen van naasten op de website Naasten in Kracht. Een initiatief van samenwerkende cliëntenorganisaties waarbij ook de Depressie Vereniging is betrokken.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]