Depressie Connect: dé digitale community om anoniem ervaringen te delen aanmelden/inloggen

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Gezocht: Duo-coördinator Depressielijn, de telefonische helpdesk van de Depressie Vereniging (vrijwilliger)

18 maart 2021

De Landelijke Depressie Vereniging viert dit jaar nog steeds haar tienjarige bestaan, maar is daarmee een nog relatief jonge patiëntenvereniging die volop aan het bouwen is.  Met de middelen en mensen die we nu hebben, werken we aan de groei en professionalisering van de organisatie. Zo willen we het aanbod voor onze leden continu verbeteren, ons ledental laten stijgen en meer vrijwilligers aan ons binden. Met het bureau en de vrijwilligers kunnen we activiteiten organiseren waar onze leden wat aan hebben. Allemaal met het doel om bij te dragen aan de kwaliteit van leven van mensen met een depressie en hun naasten. Ter versterking van ons team op het bureau zijn wij op zoek naar een:

Hoe ziet het eruit?

Naast een enthousiast team op het bureau van de vereniging, werken we bij de Depressie Vereniging met een team van 15 helpdeskmedewerkers van de Depressielijn. Momenteel is er één coördinator voor de Depressielijn, maar gezien de veelheid aan vragen die verspreid over de week kunnen ontstaan, splitsen we deze rol nu op. Samen met de huidige coördinator zul je de werkzaamheden voor de Depressielijn oppakken. Hieronder een greep uit de werkzaamheden:

• Bijdragen aan de administratie rondom onze vrijwilligers (denk aan het op orde maken van vrijwilligersovereenkomsten, het bijhouden van gegevens in ons systeem, het maken van het rooster, het verwerken van declaraties, e.d.)
        • Zijn van aanspreekpunt voor onze vrijwilligers rondom praktische zaken
        • Werven van nieuwe vrijwilligers (bijvoorbeeld door het plaatsen van vacatures in vrijwilligersbanken)
        • Leggen van contact en doen van intakes met nieuwe vrijwilligers die zich aanmelden.

We zoeken iemand die:

• 3 uur per week beschikbaar is, verspreid over 2 of 3 dagen
        • Vanuit huis kan werken
        • Goed kan plannen en organiseren
        • Administratief (digitaal) vaardig en zorgvuldig is
        • Communicatief vaardig is
        • Flexibel is
        • Proactief is
        • Zelfstandig kan werken.

We bieden je:

• Een gezellig en gemotiveerd team van medewerkers
        • De (eventuele) kosten die je maakt, kun je vergoed krijgen
        • De mogelijkheid bestaat om gratis cursussen te volgen via PGO support.

Vragen?

Voor vragen kun je contact opnemen met Sheila Tolboom via info@depressievereniging.nl

Reageren

We zien jouw reactie graag tegemoet. Je motivatie en cv kun je mailen naar info@depressievereniging.nl o.v.v. ‘Duo-coördinator Depressielijn’.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]