Hoe wij helpen

De Depressie Vereniging is er voor patiënten en hun naasten. Op verschillende manieren bieden we hulp en ondersteuning.

Supportgroepen

In heel Nederland organiseren we supportgroepen. Bekijk hier of er ook een supportgroep bij jou in de buurt is. Voor de Pilot Online Supportgroepen kunnen belangstellenden zich aanmelden.

(Fysieke) Supportgroepen

Depressie Connect

Bij Depressie Connect heb je een veilig platform om contact te leggen met anderen. Depressie Connect is dé online community voor lotgenoten en naasten van de Depressie Vereniging.

Depressie Connect

Depressielijn

Twintig gemotiveerde vrijwilligers zitten op werkdagen aan de telefoon, denken mee en geven bemoedigende suggesties. En ze zijn er natuurlijk ook voor mensen die iemand in hun omgeving hebben met depressieve klachten.

Depressielijn