Depressie Connect: dé digitale community om anoniem ervaringen te delen aanmelden/inloggen

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Fysieke supportgroepen

De supportgroepen komen weer deels live bij elkaar. Natuurlijk houden we ons aan alle veiligheidsmaatregelen. Aanmelden is ook nu mogelijk! Voorwaarde om te kunnen deelnemen aan een fysieke supportgroep is het lidmaatschap van de vereniging. Je kunt hier lid worden.

Wij organiseren in heel Nederland supportgroepen. De fysieke supportgroepen komen ongeveer één keer per maand bij elkaar om ervaringen uit te wisselen en te bespreken hoe zij met hun depressie omgaan. Iedere groep heeft twee gespreksbegeleiders die zelf ook een depressie hebben meegemaakt.

Als je liever wilt deelnemen aan een online groep, ga dan naar de pilot Online supportgroepen.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]