Depressie Connect: dé digitale community om anoniem ervaringen te delen aanmelden/inloggen

Medewerker Marketing & Communicatie

9 juli 2020

De Depressie Vereniging zoekt versterking voor het Marketing & Communicatie team

De Landelijke Depressie Vereniging viert dit jaar feest, want we bestaan al weer tien jaar. We hebben al veel mooie dingen bereikt, maar er blijft nog genoeg te wensen over.  Zo willen we het aanbod voor onze leden continu verbeteren en optimaal onder de aandacht brengen, ons ledenbestand laten groeien zodat onze slagkracht nog groter wordt, vrijwilligers aan ons binden en de belangen van onze leden zo goed mogelijk behartigen. Met het bureau en de vrijwilligers organiseren we dit alles met het doel om bij te dragen aan de kwaliteit van leven van mensen met een depressie en hun naasten. Wil jij hier op het gebied van marketing & communicatie je bijdrage aan leveren dan ben je bij de Depressie Vereniging aan het goede adres.

Samen met twee andere vrijwilligers en de directeur van de vereniging zul je een team vormen om de marketing en communicatie binnen de vereniging uit te voeren en vorm te geven. In samenspraak pak je onder andere de volgende zaken op:

Communicatie

• Meedenken over het verbeteren van de huidige communicatiemiddelen: website, nieuwsbrief, social media.
          • Sharepoint – inrichten archief interne communicatie vrijwilligers en bureau;
          • Actief zoeken naar relevante nieuwsberichten; redactie en plaatsen hiervan op de website
          • Samenstellen en versturen nieuwsbrief
          • Contactpersoon websitebeheerder

Marketing

• Voorstellen doen voor acties/campagnes om leden te werven of depressie in het algemeen onder het voetlicht te brengen.

Evenementen

• Bijdragen aan de organisatie van evenementen/workshops van de organisatie. Dit is geen groot onderdeel van de rol, maar kan wel voorkomen.

Kennis en ervaring

• Je bent creatief en hebt oog voor detail
          • Je hebt veel gevoel voor marketing en taal.
          • Kennis van WordPress/Mailchimp
          • Social media hebben weinig geheimen meer voor jou.
          • Affiniteit met de doelgroep/geestelijke gezondheid

Gedragscompetenties

• Samenwerken
          • Initiatief
          • Zelfstandig
          • Plannen en organiseren
          • Flexibel
          • Zorgvuldig

Wat je verder moet weten

• Het is een vrijwilligersfunctie
          • We zoeken naar iemand voor 4-8 uur per week
          • De voorkeur gaat uit naar iemand die woonachtig is in de omgeving van Amersfoort. Maar thuis werken bestaat ook tot de mogelijkheid.
          • Je krijgt een onkostenvergoeding
          • En er bestaat de mogelijkheid cursussen te volgen via PGO support.

Vragen?

Voor vragen kun je contact opnemen met Sheila Tolboom info@depressievereniging.nl of via telefoonnummer 088-5054335.