Depressie Connect: dé digitale community om anoniem ervaringen te delen inloggen community
Steun ons
X

Over ons

De Depressie Vereniging is er voor mensen met een depressie en hun naasten. De Depressie Vereniging heeft een groeiend ledenbestand, timmert hard aan de weg om kennis met belangstellenden te delen en de dienstverlening verder te verbeteren.

 

De Depressie Vereniging organiseert informatie- en discussiebijeenkomsten en publiceert wetenschappelijke kennis. Daarnaast werkt de Depressie Vereniging aan de verdere verbetering van het lotgenotencontact.

Onze missie
De organisatie

De Depressie Vereniging is erkend door het Ministerie van VWS, zorgverzekeraars en is nauw verbonden met voor academische (kennis)centra die gespecialiseerd zijn in depressie. Daarnaast is de Depressie Vereniging het aanspreekpunt voor behandelaars en werkgeversorganisaties.

Nieuwsbrief

Periodiek verschijnt de e-mail Nieuwsbrief van de Depressie Vereniging met o.a. nieuws uit het bestuur, de Informatiedag Depressie, lotgenotencontact, Twitter en Facebook en oproepen. Daarnaast is er nieuws over depressie op het net, “kijk eens op de website van ..” en staan er boekbesprekingen in.

Lees en deel ervaringen

Persoonlijke verhalen
delen met lotgenoten

Mind Blue

Antidepressiva,
wat vinden anderen?

Mijn Medicijn

GGZ-organisaties:
deel jouw ervaring over hulpverleners

Zorgkaart Nederland
Steun ons
X

© Depressievereniging| Privacyverklaring|Disclaimer|Cookies|Sitemap| Site by Hellopixels + Miller Digital