De Depressie Vereniging werkt samen met verschillende partijen. We stellen ze hieronder aan je voor:

Wij zijn als patiëntenorganisatie lid van MIND. Deze koepelorganisatie wil psychische problemen voorkomen en mensen die ermee te maken hebben (zo’n 40% van alle Nederlanders), ondersteunen. We trekken vaak samen op bij het bieden van informatie, bij onderzoeken en in projecten en bij het voeren van actie.

Wij werken samen met Pro Persona bij Depressie Connect, dé online community voor mensen met depressie. Hier kunnen zij (anoniem) ervaringen met depressie delen, 24/7 beschikbaar, 1600 deelnemers.

Wij werken samen met de mensen van Alles Goed. Op allesgoed.org verwoordt een groot aantal mensen hoe zij omgaat met negatieve gevoelens en donkere gedachten. Wat hen helpt en hoe anderen hen kunnen helpen. Wat te zeggen als iemand vraagt: Alles Goed?