Depressie Connect: dé digitale community om anoniem ervaringen te delen aanmelden/inloggen

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

De Depressie Vereniging werkt samen met verschillende partijen; we stellen ze hieronder aan je voor:

Wij zijn als patiëntenorganisatie lid van MIND. Deze koepelorganisatie wil psychische problemen voorkomen en mensen die ermee te maken hebben (zo’n 40% van alle Nederlanders), ondersteunen. We trekken vaak samen op bij het bieden van informatie, bij onderzoeken en in projecten en bij het voeren van actie.

Wij werken samen met Pro Persona bij Depressie Connect, dé online community voor mensen met depressie. Hier kunnen zij (anoniem) ervaringen met depressie delen, 24/7 beschikbaar, 1600 deelnemers.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]