Lid worden van de Depressie Vereniging

Door lid te worden van de Depressie Vereniging voor 25 euro per jaar, profiteer je van het werk dat de vereniging voor jou doet. Je kunt gratis deelnemen aan de supportgroepen en de landelijke publieksdag bijwonen. Ook bieden wij jou mogelijkheid iets met anderen te delen via de pagina Voor jou, mét jou en zijn er mogelijkheden om als vrijwilliger aan de slag te gaan. Want zonder vrijwilligers kunnen wij ons werk niet doen. Onze slogan is niet voor niets: vóór jou, mét jou!

Veel zorgverzekeraars vergoeden de kosten voor lidmaatschap van een patiëntenvereniging. Lees hier of dat ook voor jouw zorgverzekeraar geldt.

Korting op zorgverzekering

Met het lidmaatschap heb je ook recht op 3% en 5% korting op de zorgverzekeringen van het Zilveren Kruis vanaf 2018. Bekijk hier de informatie op de website van het Zilveren Kruis.